Forum Yazarlarından cemo.bay'ın piyasa öngörülerini buradan takip edebilirsiniz.
    Cevapla  Konu Gönder 
    Borsada Kazandıran Strateji Borsa Koçu'nda!
    Yazar Mesaj
    OrtakTicaret
    Forum Resmi Sponsoru
    Grup : Super Moderators
    Durum: Çevrimdışı
    Rep Gücü: 0

Merhaba,

Size bugün yeni bir ekitapla karşılaştım. Kitabın adı Borsa Koçu!

Pek alışılageldik değil ama Borsa Koçu kitabının yazarı bir bayan. İsmi Ayşe Kabasakal! 1999 yılından beri borsada olduğunu hiç para kaybetmediğini söylüyor. Bir çok kişiye göre bir kumar masası olarak algılanan borsadan kazanmak için izlediği stratejileri ve hisse senedi seçiminde kullandığı taktikleri sizlerle paylaşmak için Borsa Koçu kitabını yazmış.

Borsa Koçu kitabında Borsada Köpek Balığı Tekniği‘nin aksine bir iki teknik sisteme odaklanmak yerine beklentileri takip edip gelecek vaad eden hisse senetlerini nasıl seçeceğinizi anlatılmış. Bunun yanı sıra son 10 yıldaki hise senedi hareketleri de incelenerek getirileri size sunulmuş. Borsa Koçu kitabının temel ve teknik analizi size anlattıktan sonra bence can alıcı noktalardan birisi olan yabancı yatırımcının nasıl kazandığını da açıklaması gayet yerinde olmuş. Çünkü “Borsadan sadece yabancılar kazanır.” cümlesi bir çok kişinin ağzına sakız olmuş bir cümledir. Borsa Koçu size bunu da anlatıyor. Böylece yabancı yatırımcının kazanma stratejilerini Borsa Koçundan öğrenecek siz de aynı yöntemleri uygulayarak yabancı gibi kazanabileceksiniz.

Bir çok basılı kitapta değinilen şeylerin aynı olduğunu ya da eski olduğunu fark etmişsinizdir. Borsa Koçu‘nda hem bunların dışına çıkılmış hem de yeni dönemde alınan kararla uygulanmaya başlayan B ve C grubu hisselerin neler getirdiği hakkında da bilgiler verilerek güncel bilgilere ulaşmanız sağlanmış. Ayrıca bedelli, bedelsiz bölünmeler ve temettüler hakkında bulabileceğiniz bir kaynak olmuş. Borsaya yeni olanlar için resimlerle hesap açma işleri bile anlatılmış.

Bana göre Borsa Koçu‘nun içeriği doyurucu olmuş. Bu işe yeni başlamak isteyenlerin ve sürekli zarar edip para kaybedenlerin incelemesi gereken bir kitap bence.

• Sabırlı Borsacılar için Borsada Kazandıran Strateji Borsa Koçu'nda!
    Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri ile teknik analiz yaparak alım satım seviyelerini tespit edebilirsiniz.
    Borsada Köpek Balığı Tekniği ile teknik analize dayalı hazır bir alım satım sistemidir. FX2000'de çalışmaz. Finnet, Matriks ya da Metastock lazım.
    18.01.2011 1:25:56
    Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
    OrtakTicaret
    Forum Resmi Sponsoru

Borsa Koçu Kitabının İçeriğinde Neler Anlatılıyor? Borsa Koçunda Ne Var?

Borsa Koçu Kitabının İçeriğinde Neler Anlatılıyor? Borsa Koçunda Ne Var?

Borsada hise senedi seçimilerine alternatif bir bakış açısı getirerek uzun vadede güzel paralar kazanmanızı sağlayacak hisse senedi seçim stratejilerini anlatan Borsa Koçu Kitabının içeriğine bir göz atalım.

• Borsaya Giriş

- Aracı kurumlarda hesap açma ve işlem yapma bilgileri
    - Banka ve internet şubesi aracılığı ile hesap açma ve işlem yapma bilgilerinin resimli anlatımları

• Borsada Yeni Dönem

- B ve C grubu hisselerde uygulanacak tedbirler.
    - Yeni düzenlemeyle ilgili tüm detaylar ayrıntılarıyla Borsa Koçu Kitabında!

• Genel Bilgiler

- Borsada işlem gören şirketler nasıl kar payı dağıtır?
    - Hisse senetlerinin bölünmesi ve bölünmüş fiyat nedir?
    - Borsada tavan ve taban fiyat nasıl belirlenir?
    - Borsada teknik analiz ve temel analiz nedir?
    - Ulusal 30 Endeksi Nedir?
    - Ulusal 100 Endeksi Nedir?
    - Yabancı yatırımcı borsadan nasıl kazanıyor?
    - Ekim 2000 ile Ekim 2010 arasında en çok kazandıran hisse senetleri.

• IMKB 30 Senetlerinin Tarihsel Grafikleri

- 10 yıllık performans grafikleri
    - 10 yıl boyunca kaç kere bölündükleriyle ilgili veriler (Bedelsiz)
    - 10 yıl önce aldığınız 100 lot şu anda ne kadar?

Borsa Koçu Kitabı Web Sitesini Buradan İnceleyebilirsiniz !

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri ile teknik analiz yaparak alım satım seviyelerini tespit edebilirsiniz.
    Borsada Köpek Balığı Tekniği ile teknik analize dayalı hazır bir alım satım sistemidir. FX2000'de çalışmaz. Finnet, Matriks ya da Metastock lazım.
    19.01.2011 9:43:32
    OrtakTicaret
    Forum Resmi Sponsoru

Borsa Koçu Ayşe Kabasakal Dolandırıcı Mı? Yoksa Başarılı Bir Borsacı Mı?

Borsa Koçu Ayşe Kabasakal Dolandırıcı Mı?
    Yoksa Başarılı Bir Borsacı Mı?

Sizlere tavsiye ettiğim ürünler hakkında gerekli araştırma ve incelemeleri yaptığımı beni sürekli takip edenler gayet iyi biliyorlar. Son iki gündür önderdiğim yeni borsa ekitabı Borsa Koçu hakkında da elbette araştırmamı yaptım ve Ayşe Kabasakal’ın 31.12.2010 tarihinde Borsa Koçu kitabındaki stratejilerine dayaranarak yaptığı analizler sonucunda bulduğu bir kaç hisse senedini biraz da eğlenceli bir şekilde aktardığı bir mesaja denk geldim. İşte Borsa Koçu Ayşe Kabasakal’ın yeni yıl mesajı:

Alıntı:
    YENİYILDA
    KONYA’dan bir ev alsak,
    İZOCAM’la yalıtılmış KARTON’dan bir ev.
    Evimizin içinde İHLAS içinde oturup İHLAS ev Aletlerinden Televizyon alsak,
    Sıcacık evimizde oturup GALATASARAY maçı izlesek,
    …Zerzevat Ektiğimiz bir bahçemizde olsun tabi…..
    Bahçemizdeki çiçekleri EGE GÜBREYLE büyütsek,
    Güzel olmazmıydı….:))))
    SAĞLIK MUTLULUK ve BOL KAZANÇLI BİR YIL OLMASI DİLEĞİYLE…….
    29 Aralık 2010, 20:11

Borsa Koçu nun başarısını ölçmek için hemen bu analizdeki hisse senetlerinin son durumlarını inceledim ve aşağıdaki sonuç ortaya çıktı:

KONYA 212′den 333′e çıkarak %57,08 kazandırmış.
    IZOCM 33,50′den 44,30′a çıkarak %32,24 kazandırmış.
    KARTN 200′den 251′e çıkarak %25,50 kazandırmış.
    IHLAS 1,70′ten 1,61′e düşerek -%5,29 kaybettirmiş.
    IHEVA 1,34′ten 1,32′ye düşerek – %1,49 kaybettirmiş.
    GSRAY 380′den 379′e düşerek -%0,26 kaybettirmiş.
    EGGUB 123′ten 129,50′e çıkarak %5,28 kazandırmış.

Her hisseye eşit miktarda 100 TL yatıran bir yatırımcının bu akşam itibariyle 20 günlük ortalama kazancı %16,15 olmuş. Kısacası 20 gün önce Borsa Koçu Ayşe Kabasakal’ın önerileriyle bu hisseleri alan bir yatırımcının 100 TLsi bugün 116,15 TL olmuş durumda. Borsa Koçu ! stratejileriyle elde edilebilecek bu 20 günlük kazancı elde edebilmeniz için paranızın iki yıl boyunca vadeli mevduat hesabında faizde beklemesi gerekiyor.

Üstelik işin en güzel tarafı da ne biliyor musunuz? Borsa Koçu ‘nun 20 günde %16,15 kazandırdığı bu dönemde ulusal 100 endeksi 66717′den 66428′e düşerek binde 4 oranında değer kaybetmiş durumda. Borsanın yerinde saydığı bir dönemde Borsa Koçu stratejilerinin %16 kazandırdığı da bu şekilde delileriyle ortaya çıkmış durumda.

Borsa Koçu Kitabı Web Sitesini Buradan İnceleyebilirsiniz !

20.01.2011 2:10:47
    aktar
    Yeni Üye
    Grup : Üyeler

RE: Borsada Kazandıran Strateji Borsa Koçu'nda!

arştırma yaparken bu siteyi buldum ve çok anlamlı ve güzel bi site olduğuna inandım siteye yeni üye oldum bütün site ekibine ve üyelere selam olsun

GÜÇLÜ İNSAN KARŞISINDAKİ YENEN DİYİL SİNİRLENDİĞİNDE ÖFKESİNE YENİLMEYİP SABREDENDİR .... yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeniz maddi manevi zarara uğratabilir
    23.05.2011 12:48:29
    Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
    Cevapla  Konu Gönder 

Bu Konuyu Görüntüleyenler
     1 Misafir

Benzeyen Konular
    Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
      Küçük Yatırımcılara Borsada Teknik Analiz Bilgileri Eğitimi Güncellendi OrtakTicaret 0 619 09.03.2012 22:56:06
    Son Mesaj: OrtakTicaret
      + Plus Özelliğiyle Borsada Köpek Balığı Tekniği ve Altın Liste 888 Hisse Senedi Takip OrtakTicaret 1 960 22.12.2011 2:32:41
    Son Mesaj: OrtakTicaret
      Borsa Sihirbazları - Zirvedekilerle Röportajlar (Jack D. Schwager) ToKoBa 2 1,751 10.07.2011 20:15:30
    Son Mesaj: VOBiX

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle | Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder | Bu Konuyu Favorilerime Ekle
    Bu Konuya Üye Ol
    Forumlar Arası Geçişi

Yasal Uyarı : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz
    Toplist
    Elektronik ortamdaki farklı kaynaklarda yer alan sermaye piyasası araçlarına ilişkin yorum ve tavsiyelere dayanarak işlem gerçekleştiren yatırım-
    cıların mağduriyetlerinin baştan engellenmesi için yatırımcıların; (1) Sanal ortamda yer alan bilgi, yorum, görüş ve önerilere dayanarak işlem yapmaktan kaçınmaları, (2) Kendisini yatırım uzmanı olarak göstermeye çalışan yetkisiz şahıs, şirket, internet sitesi ya da forumlar tarafından yapılan yorum, tavsiye ve iddialara inanmamaları, (3) Zarara uğramamak için gerekli basiret, dikkat ve özeni göstermeleri, sanal ortamdaki dedi-
    kodu ve yorumlara güvenerek işlem yapmaları durumunda uğradıkları zararı tazmin etmeleri imkânının bulunmadığını bilmeleri, (4) Yatırım tavsiye-
    lerini sadece yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip olan kurumlardan almaları, (5) Yatırım kararlarını yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip aracı kuruluşlar veya diğer piyasa profesyonelleri tarafından yapılmış analiz ve araştırmaları değerlendirerek vermeleri, gerekmektedir. SPK
    Norton Güvenli Site
    İyi Siteler Dizini - Yatırım Borsa