Cevapla  Konu Gönder 
Forex ve Forex Brokerleriyle İlgili Tecrübeleriniz
Yazar Mesaj
ToKoBa
VOBiX.NET
Grup : Forum Sahibi
Durum: Çevrimdışı
Rep Gücü: 8

Forex Firmalarında DEMO ya da gerçek hesap açan kişiler tecrübelerini burada paylaşabilirler. Özellikle aşağı konular önem arz ediyor:

- Müşteri Temsilcinizin davranışları ve tutumu
- Para çekme konusunda yaşadığınız kolaylık ve sıkıntılar.

Hisse senetleri ile ilgili sorularınızı hisse senedinin kendi konusunda sorunuz. Bir gün içinde cevaplayalım!
Borsa Yatırımcısının Dikkatine (IMKB, VOB ve Forex Yatırımları İçin Önemli Öğütler) ve VOB Dersleri
Konuları ile Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz.

Bu Mesaj 12.03.2009 14:15:32 değiştirilmiştir. Değiştiren... : ToKoBa.

10.03.2009 15:33:50
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
atiltanyer
Yeni Üye
Grup : Üyeler
Rep Gücü: 0

Ben iforexde işlem yapıyodum 1 sene oldu aşağı yukarı makası çok yüksek tutuyorlardı ama müşteri hizmetleri fln gayet iyiydi problem hiç yaşamadım . speard 5 pip di maksimum indikleri 3 pip oluyodu...
Hedef online için parasını çekemiyenler olduğunu duydum ama ordada 1 pip işlem makası...
Değişik bir piyasa 100 dolar yatırdım başlarken herkes kazanamzsın diyordu. 15 günde 900 dolar yaptıydım ama ozamanlar çok çömezdim piyasa yataymış ,trend yapınca 600 e kadar kaybettim sonra 200 e indim çektim parayı... biraz daha araştırmaya karar verdim... Güzel trendler yapıyor piyasa eğer iyi bir sistemin varsa kazanırsın . ama tam bir kurtlar sofrası vob gibi fln değil hata affetmez...

10.03.2009 15:48:24
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
PONZİ
Üye
*
Grup : Finans Ekibi Yazarı
Rep Gücü: 3

RE: VOB Takip Sayfası (Nisan 2009 Vadeli)

abilag Yazılan:
konu sadece parite konusu değil ki
endeks ve emtia future işlemleri de var
inanıyorum ki bu voba harcadığımız zaman ile
o piyasalarda daha iyi sonuç alınacaktır
duyduğumuz olumsuz hikayaler hep yüksek kaldıraca dayalı hikayalaer
aynı kaldıraçla vobda da işlem yapılsa sonuç yine hüsran olur

Haklı olabilirsiniz belki ama ortada doğru dürüst güvenlir bir kurum yokken nasıl güvenip para yatıracaksınız..Kabul ediyorum kesinlikle VOB tan karlı..Yaklaşık 5 gün önce açtığım 3000 Dolarlık demo hesabı şimdi 9600 dolar yaptım bile..Daha önce de bundan 8-9 ay önce açtığım 50.000 dolarlık demo hesabı 7.5 milyondolar yaptım..1 saatlik yada 4 saatlik grafiklere göre al- sat işlemlerimi yapıyordum her gece yatardım hiç takmazdım bile ..24 saat uykusuz kalmaya gerekte yok..

Tabi birde sanal para olmasının rahatlığı vardı..Piyasayı hep iyi tahmin ediyordum fakat çok az bir oynamada bile bir anda bir bir kaç bindolar kayıp oluşuyordu.Pozisyonumdan emin olduğum için bekliyordum ve piyasa dönüp kar yazıyordu..Ama bunun gerçek para olduğunu düşününce portföyünüzün ne kadar erimesine tahammül edebilirsiniz her ne kadar piyasanın döneceğini bilsenizde..

Ancak ihtiyacınız olmayacak gitsede sorun etmeyeceğiniz parayı güvenip bir forex firmasına yatırıp işlem yapmak daha mantıklı...Çünkü ya yaptığınız işlemlerden hızla kaybedebilirsiniz yada dolandırıcı bir firmaya denk gelmişseniz bir şekilde o paranın üstüne yatarlar..

10.03.2009 15:50:48
atiltanyer
Yeni Üye

daha çok eur usd alıp satıyordum ama grafik düzenine göre farklı paritelerede bakıyordum çok seyrek olarak...

10.03.2009 15:54:48
mursevim
Finans Ekibi Üyesi
**

işte önemli olan azmı kazanmak çokmu yine ona geliyoruz.. 8-9 bin doları milyon dolar yapmak mı ..yoksa ayda cuzi kazanmak mı.. bence cuzi 2-3 bin kazanmak bile yeter,ne gerek var o kadar kazanmak istenmesine anlamıyorum..ben 1.5 senedir hep dedim çok kazanıyım ama olmuyor,ne zamanki ayda 3bin bile yeter demeye başladım gerçek anlamda kazanmaya başladım açıkçası

Vob in Borsa out--3
10.03.2009 15:58:57
atiltanyer
Yeni Üye

ama şunu söyliim gerçektende öyle demo hesap gibi fln olmuyor bu işler . demo hesapta kafan rahat oluyor saat grafiği görüyorsun hadi bu akşam kalsın pozisyonda diyosun . gerçek hesapta kaldıraç oranını çok iyi ayarlamak lazım yüksek kaldıraç yapıyorsan kalkman imkansız...

Birde bir konuya daha değiniiim ... Sclaping dedikleri bir olay var . bu işlem tarzının adıdır 1 pip.- 5 pip gibi hedefe oynarlar yüksek kaldıraç kullanırlar ve günde birkaç kez bunu yaparlar... kolay bir kazançtır fakaaat gel görki bu yasak bir işlem türüdür. Kaybederken problem olmaz ama kazandığın zaman hop derler ...

10.03.2009 16:01:12
serkyal
Yeni Üye

RE: Forex ve Forex Brokerleriyle İlgili Tecrübeleriniz

Scalping her şırkette yasak olmayabilir, dolandırıcı firmalarda olur.

Yatır-Götür!
22.06.2010 12:24:03
zonex
Yeni Üye

PONZİ Yazılan:

abilag Yazılan:
konu sadece parite konusu değil ki
endeks ve emtia future işlemleri de var
inanıyorum ki bu voba harcadığımız zaman ile
o piyasalarda daha iyi sonuç alınacaktır
duyduğumuz olumsuz hikayaler hep yüksek kaldıraca dayalı hikayalaer
aynı kaldıraçla vobda da işlem yapılsa sonuç yine hüsran olur

Haklı olabilirsiniz belki ama ortada doğru dürüst güvenlir bir kurum yokken nasıl güvenip para yatıracaksınız..Kabul ediyorum kesinlikle VOB tan karlı..Yaklaşık 5 gün önce açtığım 3000 Dolarlık demo hesabı şimdi 9600 dolar yaptım bile..Daha önce de bundan 8-9 ay önce açtığım 50.000 dolarlık demo hesabı 7.5 milyondolar yaptım..1 saatlik yada 4 saatlik grafiklere göre al- sat işlemlerimi yapıyordum her gece yatardım hiç takmazdım bile ..24 saat uykusuz kalmaya gerekte yok..

Tabi birde sanal para olmasının rahatlığı vardı..Piyasayı hep iyi tahmin ediyordum fakat çok az bir oynamada bile bir anda bir bir kaç bindolar kayıp oluşuyordu.Pozisyonumdan emin olduğum için bekliyordum ve piyasa dönüp kar yazıyordu..Ama bunun gerçek para olduğunu düşününce portföyünüzün ne kadar erimesine tahammül edebilirsiniz her ne kadar piyasanın döneceğini bilsenizde..

Ancak ihtiyacınız olmayacak gitsede sorun etmeyeceğiniz parayı güvenip bir forex firmasına yatırıp işlem yapmak daha mantıklı...Çünkü ya yaptığınız işlemlerden hızla kaybedebilirsiniz yada dolandırıcı bir firmaya denk gelmişseniz bir şekilde o paranın üstüne yatarlar..

mbtrading isimli bir şirket var.Ecn yapısına uygun olarak işlem yapılıyor yani market maker problemi yok, dolayısıyla deal deskte yok.Bu kurumdan future işlemleride yapabiliyorsunuz.Makastan kazançtan ziyade komisyondan kazanıyorlar.

Ben mbtrading'i başlangıç teminatı diğer ecn lere göre daha düşük olduğu için yazdım.Bunun yanında hotspotfx,dukascopy vs.. birçok firma var.Eğer future,forex işlemi yapıcaksanız,bu firmalar gibi deal desk olmayan ve kazançlarını komisyondan sağlayan firmalarla çalışırsanız rahat edersiniz.

23.06.2010 10:16:04
serkyal
Yeni Üye

Alpari'de deneme amacıyla hesap açtım. Para çekmede hiç sorun yaşamadım. Bunun yanı sıra hesabımdan üçüncü kişiye ve geriye para transferi de varmış. Şaşırtıcı ama gerçek)

Yatır-Götür!
06.07.2010 20:15:49
Rocco85
Yeni Üye

Ankara'da bir limited şirketinde finans müdürü olarak, sizlerle bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. LeaderForex adlı şirketin orta düzey yöneticileri ile new york'da şans eseri görüştükten sonra, bizde $50.000lık bir yatırım yapmak istedik, ve kurumsal hesap açtık. Bize 7/24 ulaşabileceğimiz lisanslı 2 tane broker verildi ve bütün spreadleri 0'a indirdiler. (lot başına, yani her 500 dolarlık işlem için, 1 dolar komisyon aldılar bu arada).

Bu firmanın verdiği destekten ve hizmetten kesinlikle çok memnun kaldık, çünkü gerçekten çok profesyonel bir finans ekibi var. Para çekme ile ilgilide hiçbir sıkıntı yaşamadık, söz verildiği gibi 4 iş gününde şirket hesabına $114728.14 aktarıldı. Aşağıda kurumun geri para çekme talebi ve onayı ile ilgili olan e-mailı'da koydum. Umarım yardımcı olabilmişimdir, aklınıza takılan bir soru olursa, cevaplamaya çalışırım.

LEADERFOREX Withdraw Request (TRID: 222333)‏

Your withdrawal request of 114728.14 USD from Institutional Account #6977 has been registered. The transaction will be applied within 96 hours. Until then you still have the opportunity to cancel your withdrawal and return the sum to your LEADERFOREX account. Your Transaction ID is 222333.

LEADERFOREX Customer Support
TEL: 1-212-203-0489 | FAX: 1-646-514-2310
support@leaderforex.com | http://leaderforex.com/
39 West 31st Street 11th Floor NEW YORK, NY 10001

LEADERFOREX and its affiliates assume no responsibility for errors, inaccuracies or omissions in these materials. They do not warrant the accuracy or completeness of the information, text, graphics, links or other items contained within these materials. LEADERFOREX and its affiliates shall not be liable for any special, indirect, incidental, or consequential damages, including without limitation losses, lost revenues, or lost profits that may result from these materials. This email is not a solicitation to buy or sell currency. All information contained in this e-mail is strictly confidential and is only intended for use by the recipient.

04.08.2010 16:15:24
Cevapla  Konu Gönder 

Bu Konuyu Görüntüleyenler
 1 Misafir

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Forex'de kurum seçimi luxar 10 2,767 04.08.2010 3:56:53
Son Mesaj: Rocco85
  Forex Firması (İnternet Brokerı) Nasıl Seçilir? ToKoBa 1 727 09.03.2009 19:28:39
Son Mesaj: ToKoBa

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle | Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder | Bu Konuyu Favorilerime Ekle
Bu Konuya Üye Ol
Forumlar Arası Geçişi

Yasal Uyarı : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz
Toplist
Elektronik ortamdaki farklı kaynaklarda yer alan sermaye piyasası araçlarına ilişkin yorum ve tavsiyelere dayanarak işlem gerçekleştiren yatırım-
cıların mağduriyetlerinin baştan engellenmesi için yatırımcıların; (1) Sanal ortamda yer alan bilgi, yorum, görüş ve önerilere dayanarak işlem yapmaktan kaçınmaları, (2) Kendisini yatırım uzmanı olarak göstermeye çalışan yetkisiz şahıs, şirket, internet sitesi ya da forumlar tarafından yapılan yorum, tavsiye ve iddialara inanmamaları, (3) Zarara uğramamak için gerekli basiret, dikkat ve özeni göstermeleri, sanal ortamdaki dedi-
kodu ve yorumlara güvenerek işlem yapmaları durumunda uğradıkları zararı tazmin etmeleri imkânının bulunmadığını bilmeleri, (4) Yatırım tavsiye-
lerini sadece yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip olan kurumlardan almaları, (5) Yatırım kararlarını yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip aracı kuruluşlar veya diğer piyasa profesyonelleri tarafından yapılmış analiz ve araştırmaları değerlendirerek vermeleri, gerekmektedir. SPK
Norton Güvenli Site
İyi Siteler Dizini - Yatırım Borsa